formats

Therese Wallter om all glädje med OV Beachhandboll

Publicerad den 28 april, 2018

ovbeach_wallter_640x330

”All glädje!” Frågar man Therese Wallter, tidigare landslagspelare och elithandbollsspelare, om varför man ska vara med i OV Beachhandboll, kommer svaret direkt, ”All glädje, att det är en folkfest mitt i Helsingborg, med handboll som är så roligt och att alla kan vara med.”

Med 13 säsonger bakom sig, 44 landskamper, 1 EM-silver, 4 SM-silver, proffs i Danmark under tre år med ett danskt silver, lyckades ”silvertjejen” äntligen bli ”guldtjejen” ifjol. I världens största handbollsturnering sett i antal lag, som hon dessutom varit administrativt ansvarig för fram till 2017, lyckades Therese och hennes Helsingborgstöserna segra i klassen Motion Dam.

Varmt välkomna tillbaka i år och fortsätt sprid din och hela lagets härliga handbollsglädje!

Bild från EM2010, foto: Bildbyrån

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn

OV Helsingborg, Mejerigatan 2, 252 76 Helsingborg, 042-14 89 90, kansli@ovhelsingborg.se

Powered by Quadriga