Parkera

Parkeringsmöjligheterna vid Fria Bad och i City är begränsade. Därför finns speciella parkeringsmöjligheter för deltagare och besökare till turneringen. Kom i god tid före utsatt matchtid!

Parkering och busstransport

Antalet parkeringsplatser i nära anslutning till turneringsområdet är begränsat. I samarbete med Skånetrafiken, Sofiero slott och Helsingborgs stad har vi löst det med en speciell turneringsparkering vid Sofiero slott. Den kostnadsfria bussresan därifrån till turneringsområdet tar fem minuter och går var 15:e minut.

Så här fungerar det:

  • Det finns en speciell och markerad plats i närheten av turneringsområdet där du som är chaufför kan släppa av spelare och supportrar.
  • Vid avstigningsplatsen får du både parkeringsbiljett och bussbiljett.
  • Skyltar visar sedan vägen till turneringsparkeringen vid Sofiero slott, en bit norr om Fria bad.
  • Bussturen tillbaka till Fria bad tar cirka fem minuter och kostar ingenting om du har en bussbiljett från OV Beachhandboll. Du lämnar biljetten till busschauffören. Bussen går var 15:e minut.

Annars hänvisar vi till parkeringsplatser inne i stan, för att sedan promenera eller ta buss nummer 8 till turneringsområdet på Fria bad.

Tåg och buss nr 8

Lag som väljer att ta sig till Helsingborg med tåg eller linjebuss stiger av vid Knutpunkten. Ni kan välja mellan att ta bussen eller ta en promenad. Ni går norrut via Norra Hamnen till Fria Bad. Det är en promenad på cirka 1 km längs med sundet. Ni kan också åka buss nr 8 från Knutpunkten norrut till Fria Bad.

För dig med GPS-navigering

För att komma till turneringsområdet knappar du in adressen: Drottninggatan 136, 25433 HELSINGBORG


OV Helsingborg, Mejerigatan 2, 252 76 Helsingborg, 042-14 89 90, kansli@ovhelsingborg.se

Powered by Quadriga