2017 firade OV Beachhandboll 10-årsjubileum, med SM i Beachhandboll och ”all time high” i antal lag (över 1 600). Inför 2018 är det många nyheter på gång och det är extra spännande att lansera en ny logotyp och grafisk profil. Stort TACK till Pyramid Communications i Helsingborg!

OV Beachandboll är världens största handbollsturnering, sett till antal lag, och återkommer med glädje varje år i månadsskiftet maj-juni. 2017 firade vi 10-årsjubileum med guldkant. Det var ”all time high” med över 1 600 deltagande lag – vilket är helt fantastiskt – och vi arrangerade SM i Beachhandboll. Turneringen bjöd påmånga spännande matcher, allt ifrån liten till eliten, en fantastisk publik och 10 roliga dagar på Fria Bad i Helsingborg!

– Vi ser fram emot OV Beachhandboll 2018 och det hoppas vi att ni också gör. Ni kan vänta er många positiva förändringar, säger marknadsansvarige Per Carlén, som gör sitt andra år inom turneringen.

Efter 10 aktiva år är det spännande med ny logotype och grafisk profil. Stort tack till vår samarbetspartner Pyramid Communications i Helsingborg för medverkan i framtagandet!

För att erbjuda både spelare och publik en ännu mer attraktiv turnering, kommer det att hända mycket inom tävlingsområdet. Närheten till city, havet och den fantastiska utsikten över sundet har vi. Nytt för i år blir ett stort turneringstält med ett rikare matutbud och sportbutik i samarbete med Stadium. Helsingborgs stad håller på att färdigställa nya toaletter och omklädningsrum (se helsingborg.se/badplatser) och det kommer att hända mycket mer.

– Företagscupen ”Sluta Gräv Cup” lördagen den 2 juni erbjuder företagspaket och VIP, så varför inte utmana kunder, leverantörer eller konkurrenter till tuffa, men sportsliga kamper i sanden, uppmanar Per Carlén.

OV Beachhandboll är en stolt medlem av Svenska Cuptouren, en rikstäckande turnering från Kiruna i norr till Malmö i söder och många föreningslag kommer för att kämpa om värdefulla poäng.

Anmälan har öppnat och vi hälsar alla varmt välkomna!

Har du frågor, kontakta:

Per Carlén Marknadsansvarig 0705-830750, per@pmcarlen.se
Bengt Jönsson Tävlingsledare 0703-512889, bengt.jonsson@ovhelsingborg.se