Världens största handbollsturnering sett i antal lag, OV Beachhanboll, med över 1500 lag engagerar Per Carlén och Martin Holmqvist i organisationen. De ansluter i samband med att Therese Wallter succesivt lämnar OV Beachhandboll. Per och Martin siktar närmast på ett väl genomfört OV Beachhandboll 2017. Turneringen spelas 29 maj till den 7 juni.

Per Carlén är en av Sveriges mest framgångsrika handbollsspelare genom tiderna med mer än 300 landskamper på meritlistan och besitter betydande handbolls- och turneringserfarenhet som kommer väl till pass för OV Beachhandboll. Per har efter den aktiva karriären arbetat som tränare både i klubblag och landslag. Storlag som Hamburg och Flensburg har haft Carlén som tränare och hans senaste uppdrag var som förbundskapten i Israel.

”– Det är oerhört glädjande att få möjligheten att arbeta i OV Helsingborg. Klubben och OV Beachhandboll har ett mycket gott anseende. OV Beachhandboll ökar i omfattning varje år, vilket innebär att Helsingborgshandbollen bör gå en strålande framtid till mötes”, säger Per Carlén

Martin Holmqvist har levt med Helsingborgshandbollen sedan barnsben och varit med och byggt OV Helsingborg som både spelare, ledare och på ideell basis. Martin har spelat i svenska landslaget i beachhandboll. Martin kommer från företagsvärlden där hans senaste uppdrag var som controller på konsultbasis främst inom Helsingborgsbaserade Finaxkoncernen. Martin är idag även ledare för klubbens pojklag födda 2006 och handbollsskolan.

”-Jag ser verkligen fram emot att få arbeta i klubben som ligger mig så varmt om hjärtat. Det finns oerhörda möjligheter med OV Beachhandboll och jag ska göra mitt yttersta tillsammans med hela OV familjen att fortsätta utveckla turneringen”, säger Martin Holmqvist.