HITTA HIT

OV Beachhandboll spelas på stranden Fria bad, centralt i Helsingborg. Parkeringsmöjligheterna vid Fria bad är begränsade, men en härlig promenad eller buss nummer 8 tar dig enkelt till handbollsfesten.

ADRESS

Drottninggatan 136, 254 33 Helsingborg

PARKERING

Parkeringsmöjligheterna vid Fria Bad och i City är begränsade. Därför finns speciella parkeringsmöjligheter för deltagare och besökare till turneringen. Kom i god tid före utsatt matchtid.

Se Helsingborgs stads parkeringskarta.

Parkering och busstransport

Antalet parkeringsplatser i nära anslutning till turneringsområdet är begränsat. I samarbete med Skånetrafiken, Sofiero slott och Helsingborgs stad har vi under våra föreningsdagar (25-26 maj och 1-2 juni) löst det med en speciell turneringsparkering vid Sofiero slott. Den kostnadsfria bussresan därifrån till turneringsområdet tar fem minuter och går var 15:e minut.

Så här fungerar det:
  • Det finns en speciell och markerad plats i närheten av turneringsområdet där du som är chaufför kan släppa av spelare och supportrar.
  • Vid avstigningsplatsen får du både parkeringsbiljett och bussbiljett.
  • Skyltar visar sedan vägen till turneringsparkeringen vid Sofiero slott, en bit norr om Fria bad.
  • Bussturen tillbaka till Fria bad tar cirka fem minuter och kostar ingenting om du har en bussbiljett från OV Beachhandboll. Du lämnar biljetten till busschauffören. Bussen går var 15:e minut.

Annars hänvisar vi till parkeringsplatser inne i stan, för att sedan promenera eller ta buss nummer 8 till turneringsområdet på Fria bad.

TÅG OCH BUSS NUMMER 8

Du som är under 20 år reser förmånligt med tåget till Helsingborg från till exempel Lund och Malmö. Res ihop och köp en tillsammansbiljett i Skånetrafikens app.  Priset blir då 47:25 kronor per resa!

Lag som tar tåget eller regionbuss till Helsingborg stiger av vid Knutpunkten/Helsingborg C. Ni kan sedan välja mellan att ta bussen eller ta en promenad. Ni går norrut via Norra Hamnen till Fria Bad. Det är en promenad på cirka 1 km längs med sundet. Ni kan också åka buss nr 8 från Knutpunkten norrut till Fria Bad.

Se Skånetrafikens webbplats eller appar för mer information.

FÖR DIG MED GPS-NAVIGERING

För att komma till turneringsområdet knappar du in adressen: Drottninggatan 136, 25433 HELSINGBORG

OMRÅDESKARTA

Klicka på översiktskartan för att se den i större format.

Karta över beachområdet, med numrerade planer med mera.

HAR DU FRÅGOR? KONTAKTA OSS!

Vill du ha mer information angående hur du ska ta dig till turneringen, tveka inte med att höra av dig. Information hittar du under kontakt.